ناخن بخشی از دستگاه پوششی است که فاقد عصب یا خون رسانی است. بخش های دیگر این دستگاه پوست، مو و غشاء مخاطی هستند.
صفحات حفاظتی که ناخن نامیده می شوند، انتهای انگشتان دست و انگشتان پا را می پوشانند. ناخن ها اساساً از کراتین که یک پروتئین درشت مولکول در مو و پوست است، تشکیل شده اند.
جدا از جاذبه آرایشی، ناخن ها وظایف دیگری نیز بعهده دارند از جمله کمک به بلند کردن اجسام با ایجاد تکیه گاه برای بافت انگشتان یا دست کاری اجسام و از همه مهم تر آن که ناخن ها سلامت عمومی بدن را بازتاب می دهند.
ناخن هایی که به راحتی می شکنند و ترک می خورند از مشکلات احتمالی تغذیه ای خبر می دهند. کمبود ویتامین A و کلسیم باعث خشکی و ورقه ورقه شدن پوست می شود. کمبود پروتئین، فولیک اسید، ویتامین بی که برای رشد سلول ها و احیای سلول های مرده ضروری است و کمبود ویتامین C موجب افتادن ناخن ها می شود. کمبود پروتئین باعث ایجاد راه راه های سفید بر روی ناخن ها می شود. یک نوع کمبود اسید ممکن است باعث ترک خوردن و دو نیم شدن ناخن ها شود.
افراد به دلایل مختلفی کاشت ناخن انجام می دهند؛ برخی صرفاً برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخن های شان و برای پوشاندن ناخن هایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارد انواع کاشت را تجربه می کنند. پالت طراحی کاشت ناخن استفاده از این ناخنها برای افرادی ناخن های ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است. چون مانع آن ها می شود. در اندازه های گوناگون و رنگ های طبیعی متنوع.برای عمل کاشت ناخن موارد زیادی را باید رعایت کرد ابزار کاشت ناخن و مواد کاشت ناخن را باید شناخت و زیر نظر متخصص این کار را انجام داد.
ناخن ها فاش کننده بیماری ها
شکل ناخن ها: ناخن های منحنی و قوزدار احتمال وجود بیماری های ریوی، کبدی و حتی سرطان را افشا می کنند. البته ناخن برخی افراد به طور ژنتیکی به این شکل است. بهتر است هر گونه تغییری در شکل ناخن ها را جدی بگیرید و به پزشک مراجعه کنید تا خیالتان راحت شود.
ناخن های سرد و رنگ پریده: ضعف عروق در ناحیه نوک انگشت ها، سردی و رنگ پریدگی ناخن ها می تواند نشان از آسیب به سرخرگ ها، نارسایی قلبی یا ریوی باشد.
مقاومت ناخن ها: ناخن های ضعیف، نرم یا شکننده می توانند نشان دهنده کمبود مواد مغذی بدن به ویژه آهن باشد.
رنگ ناخن ها: ناخن های سفید امکان وجود بیماری های گوارشی، ریوی یا لنفوم را نشان می دهند.
ناخن های قهوه ای خبر از بیماری های هورمونی می دهند. لکه های کوچک قرمز رنگ روی ناخن ها احتمال وجود بیماری های خودایمنی را آشکار می سازند. در نهایت اینکه قرمزی اطراف ناخن ها می توانند نشان از درماتومیوزیت باشد.
بدون دیدگاه